2016. június 27., hétfő

Blogindító köszöntő


Kedves Látogatóink! 

Mihályi Község Önkormányzatának Helyi Érték Bizottsága nevében köszöntöm Önöket! 
Kovács Natália vagyok, a bizottság tagja. Engem ért a megtiszteltetés, hogy szerkeszthetem ezt a naplót, amelyben közkinccsé szeretnénk tenni Mihályi Települési Értéktárának elemeit. A 2014-ben létrehozott Települési Értéktárunk folyamatosan bővül, jelenleg 6 eleme van, de még ebben az évben további 7 elemet kívánunk felvenni, a beérkezett javaslatok alapján. ( Az értéktárak szerepéről és a javaslattétel módjáról "A települési értéktárakról" aloldalon olvashatnak bővebben. ) 

Ezzel a bloggal szeretnénk felhívni a falunkban és a környékünkön élők figyelmét a szellemi és tárgyi örökségünk őrzésének fontosságára. Legyünk büszkék rá, hogy ennyi érték birtokosai lehetünk! 

Blogunk bejegyzéseihez hozzászólhatnak, véleményt nyilváníthatnak és tetszést nyilváníthatnak más közösségi oldalak használatával is. Kérjük, éljenek a lehetőséggel! A visszajelzések mentén jobbá tehetjük az oldalt. 

Hamarosan bemutatjuk az első értékünket, amit majd havi rendszerességgel követ a többi. Tervezünk még külön Képtár menüt is, amiben több fotó is helyet kap. 

Kellemes időtöltést kívánok a blogon: 

a szerkesztő.2 megjegyzés:

  1. Ide írtam hogy ügyi vagy. Miért törölted ki?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Hunniás! Az oldal még szerkesztés alatt állt, nem volt végleges, emiatt törlődhetett a hozzászólásod. Utólag is köszönöm a dicséreted. :)

      Törlés